Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Sunday, June 03, 2012


KC tengah blogwalking kat blog Dini nih.. tengok dier join segmen nih.. sangat menarik sebab blog KC nih pon mmg bawah 500 follower.. so apalagi.. KC pon join la kan.. 
so korangnyer follower bawah 500 tak? jom join. klik jer banner tu

jom kite tengok syarat2nye:

- Follow blog miss z [nanti miss z akan follow korang balik] - dah
- Letak header miss z dan linkkan ke entri ini - dah
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500 - dah
- Nyatakan bilangan follower anda - sekarang dah ada 28 orang..
- Pastikan follower blog anda KURANG daripada 500 orang - yes
- tag kalau nak tapi pastikan diorang tahu :) - tak tau nak tak saper..
- hantar link entri anda ke ruangan komen (Link entri BUKAN link BLOG) - dah
  hantar di ruangan komen entri ini BUKAN tempat lain
- Tamat segmen : 12 JUN 2012, Jam 10 pagi - ok

33 komen terbaekk:

MISS Z BERCELOTEH said...

salam kenal KC :)

miss z follower ke 30 anda..

rajin2 ah blogwalking ke blog peserta lain :)
klik je banner kat atas tu..kat sana da link senarai peserta :)

makasi join :)

Rubikz Key said...

singgah dari segmen yg sama :)

http://www.rubikzkey.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Pka Rahim said...

hi pka dari segmen yg sama.
jom singgah blog pka nak..???

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

terima kasih..! :))

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yang sama .

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

fera said...

done follow =D
http://saiafera.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

dalila said...

dari segmen yg same jugak..;)

lieya zalia said...

dari segmen yg sama . done follow sini :)

http://ceritalieya.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

puteri nur afiqah said...

dari segmen yg sama... sudah follow..
sudi2lah ke blog saya..^_^

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

*followers ke 42

shichi7nana said...

Hi awak...saya join segmen ini juga...jom buat aktiviti follow-mengfollow..btw, nice blog~~

http://shichi7nana.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

datang sini dan folo . jom singgah sini balik :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Done follow awak , thanks follow Farie jugak yea . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

иιиα αмιяα said...

saya dari segmen yang sama. meh singgah sini. kalau sudi follow ye. saya follow balik :)

http://nynavsamyra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

amy fendi said...

follow sini :)

LoveLicious ! said...

dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Atin Tory said...

salam kenal jua . done follow u KC ><

murni said...

hai, salam perkenalan

done follow

http://thoughandfeelings.blogspot.com/2012/06/pencarian-blogger-follower-bawah-500.html

Ayuni Yusop said...

dari segmen yang sama!!
done follow(59#),hit me back k!!^^
btw,you have an awesome blog..suka bw here..


http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Abby said...

dri segmen sma .

http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Aina Mansor said...

hai ! aina dtg dr segmen yg sama + follow awak :D
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-blogger-baharu-fasa-4.html

CtAyue said...

follow sini..singgah balas dr segmen sama.thanks sudi follow. :)

Eiqa ciK said...

Hai..
Eiqa done visit back & follow #64..
^____^

Mrs.BuduBilis said...

salam..singgah sini dari segmen yang sama...done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

::azmina nordin:: said...

salam mina datang dari segmen yang sama sambil follow http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Mr.Muink said...

dah follow kamu , dari segmen sama , selamat berkenalan . jemput singgah yer MuinkSnikerdoodle

mirul aar said...

Hai. dari segmen yang sama. done follow !

http://aarmirul.blogspot.com

iehahfarihah said...

salam,
singgah sini jap dari segment yg sama.
done follow awk.
follow me back erk..
http://iehahfarihah.blogspot.com/

thank..

fardiyah said...

singgah dan follow
http://fardiyah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

\\ Izzah // said...

#75 , follow back !!! :]

http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

EIYKA HERRY said...

dtg sini . dr segmen yg sama

http://eiyka-herry.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

ATIQAH said...

balas kunjungan anda :)

Rafflesia™ said...

folo back :)

farhanamasdo said...

datang dari segmen yang sama . follow sini sekali . feel free to visit me back ya . ^^

http://bungajauh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

eyah ayeh said...

hye.. dr segmen yg sama. follow me back k. =)

http://uptomelahh.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

Post a Comment

jangan lupe tinggalkan komen~ mekaseyy =)