blog review : thenurra

Sunday, June 10, 2012


so dah tiba masanya untuk KC mengreview blog thenurra pulakk.. owner dier ialah Mei Atika. dier ni pelajar diploma seni halus di UITM perak.. sambil2 jalan kat blog Mei nih dapat jugak tau serba sedikit pasal diri Mei nih.. rupenye dier pon fotografer merangkap pelukis merangkap jurusolek bebas.. sumer bebas belaka.. hehe bagus betul.. muda2 dah banyak join aktiviti2 yang menarik2.. 

okeh.. tengok blog mei ni memang teramat simple.. rupe2nye blog ni baru lagi same macam blog KC jugak.. baru 2 bulan ye.. tapi follower lebih banyak dari KC.. huhu.. 

kalau tengok and baca sumer entri2 dier amat berinformasi n banyak juga benda baru yang kc dapat dari post entri mei nih.. ha tengok nih.. KC preview sikit blog nurra dalam print screen bawah nih.. jom klik kat gambar tu.. alang2 singgah dan berkenalan la kan.. macam tak biasa pulakk.. hehe


1 komen terbaekk:

Mei Atika said...

tq2... bru berjinak2 dlm blog2 ni. hehee

Post a Comment

jangan lupe tinggalkan komen~ mekaseyy =)