Battleship the movie 2012

Sunday, May 27, 2012


tetibe tak tau apa nak buat.. hasben kuar jupe member.. aysha kuar ngan atok n nenek pegi tesco beli barang dapur.. KC duk termangu tak tau nak wat apa.. vakum dah, basuh baju dah, sidai baju dah.. amazing!! =D 

boleh la nak citer aritu mase KC amik coti ada time free gi dating ngan hasben tengok citer battleship nih.. mmg best..

saper2 yang minat cerite transformers mesti minat cerite nih.. aritu tak tau nak tengok citer apa.. antara the avengers ngan battleship ni la.. so tengok trailer tu yang pilih battleship.. the avengers lain kali la tengok.. 

so KC pon beli ticket pakai e-payment kat website GSC jer senang.. takyah nak beratur.. tengok kat pavillion mmg puas hati.. screen and sound system best. hasben memang suka tengok kat situ.. maklumlah orang tinggi2 nih perlukan ruang yang luas untuk kaki yang panjang2 nih.. hhehe.. kat GSC pavillion memang kawasan kerusi dier luas.. cume tak tahan parking dier.. hehe.. beli tiket wayang rm 21. bayar parking jer rm12.. *pengsan kejap* 

ni KC letak trailer dier dari youtube. website dier kat sini


kalau nak tau penyanyi rihanna pon berlakon dalam cerita nih.. heronye dilakonkan oleh taylor kitsch, pelakon heroin pulak brooklyn decker.. KC nih bukan kisah sangat saper pelakon2nyer.. yang penting jalan citer and effect yang teramat best...

KC pun baru tau movie ni sebenarnya dari game battleship.. tak tau pun pasal game battleship.. KC jarang main game. kalau setakat bejeweled tu main ler. hehe

jalan cerita dier mengenai NASA la pegi anta communication signal ke angkasa lepas.. pastu dapat respond.. amik ko.. aliens pon datang nak serang bumi tapi alat communication diorang pulak rosak jatuh kat Jepun ker mane tah... so derang pegi la ke miami untuk tawan alat komunikasi yang NASA gune untuk anta signal kat diorang tu..

nak dijadikan cerite time tu kat miami tengah ada acara tahunan navy sedunia.. ape tah name diorang panggil tu tak ingat dah.. hehe... 

so saper2 yang belum tengok battleship nih, boleh la pegi tengok kan.. ehh, tapi time ni tak sure still ada kat wayang lagi ker tak,, hehe... ok.. chaww

4 komen terbaekk:

NasZ said...

movie ni memang best. saya suka tengok movie. best masa dorang lawan balik guna kapal perang lama dengan crew veteran. sempoi. hehehe.

From,

Nasz

MOHD NASER.COM

KC said...

a ahh kan.. syok betul.. tetibe rasa cam nak tengok lagi.. donlod pulak lah.. hehe. tak tau ada ker tak hihhi

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

dah tengok battleship...:) Avengers pun dah tgk...hiks...:D

9n0L4 said...

tak dan pun nak tengok cite aritu. dh abis wayang. huhu. tunggu donlot je. ;)

Post a Comment

jangan lupe tinggalkan komen~ mekaseyy =)