Jalan2 Hari Sabtu. entri tanpa gambar.

Saturday, May 26, 2012


hari ni KC takde buat apa2 pon. duduk umah jer basuh baju yang belambak tu. hasben pon dengan rajin membantu memvakum dan mengemop lantai bilik yang dah macam sarang tikus. si aysha lah suke sangat kutip barang2 aka sampah pastu sepahkan dalam bilik T_T..

lepas syok tido dengan aysha dan setel solat zohor, kitorang pergi kenduri kahwin member opis kat dewan taman maluri.. dekat sangat dengan umah.. lepas selesai kekenyangan dan bergambar kami pon beredar.. hehe..

singgah pulak speedmart desa pandan untuk beli susu aysha.. beli susu dugro jer.. seblom ni beli susu anmum tapi sekang terasa mahal sangat tak mampu nak beli T_T.. beli dugro ni nasib baik la aysha jenis tak memilih. telan ajer susu aper.. tapi aritu mase umur die belum setahun ada alergik sikit. tu yang tak bleh bagi susu lembu.. hihi.. skang alhamdulillah.. dah ok.

so ni kat umah balik... aysha da gi main kat taman ngan bapaknye.. leh la KC berbw kejap.. nak tengok apa yang menarik di dunia blogger nih.. oklah.. nak sambung bw. chaww..

p/s sebelum terlupa. nak wish selamat pengantin baru kat member opis KC, Fazirah Hanim & Saad. semoga berbahagia ke anak cucu..

1 komen terbaekk:

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) , erm FR tengok follower awak bawah 350 , dan awak berpeluang masuk

[Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie]

Tolong Blogger Baru je (^_^) senior tak payah...

http://www.farizreza.com/2012/05/segmen-saya-blogger-newbie.html

Post a Comment

jangan lupe tinggalkan komen~ mekaseyy =)