Segmen : Follower Pilihan Niera

Friday, May 25, 2012


KC join lagi segmen.. kali nih dianjurkan oleh Aisyah Humaira.. macam nama anak KC lak Aysha Sofea.. hehe

jom tengok syarat2nye:
*blogger malaysia ---> OK
*follower blog Aisyah Humaira' (walaupun terpaksa sebab ni kan segmen follower niera..hihi) ---> dah
*Like fanpage niera *buat entry bertajuk Segmen : Follower Pilihan Niera ---> dah
*letak banner dan linkkan ke entry ni ---> dah
*letak link entry anda dalam kotak komen ---> ok

12 komen terbaekk:

aisyah humaira' said...

sorry lambat blogwalking :)
assignment perlukan belaian lebih..hik3..

terima kasih sudi join segmen niera dan sila2 lah terjah peserta lain di >> http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/05/senarai-peserta-follower-pilihan-niera.html

mungkin blog anda jadi pilihan?siapa tahu?

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

jia creatifelt said...

Salam kenal=) dari segmen yg sama
Segmen : Follower Pilihan Niera

Atirah ★ said...

Datang dari segmen yang sama .
Blogwalking ke blog yang serba comel ni . Follow kalau sudi . :)
Tinggalkan jejak di komen entry ni ye . :)
http://atirahhayati.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Yaya said...

dari segmen yang sama
jemput-2 lah datang ke blog saya ^^

http://apink221.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Mrs.BuduBilis said...

singgah BW sini dari segmen yang sama... jom dtg blog sy n follow kalau belum. i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

Farie Faraway said...

Hye , Farie dari segmen yang sama .
Farie singgah dekat sini , datang ke blog Farie jugak yea , terima kasih . :)

http://fariefaraway.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

kekapas berceloteh said...

done folow! 94


kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-aisyah-humaira.html

cik yuyu said...

Salam.. yuyu dari segmen yang same..
done follow u.. follow me back k..

http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

putri=) said...

Sggh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

datang singgah & follow.. jom ke blog saya pula...
Salam ukhwah...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

!em@ GurLz said...

hye...
dr segmen yg sme ^^
done follow
http://iemagurlz.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Post a Comment

jangan lupe tinggalkan komen~ mekaseyy =)