Segmen 2 : Bloglist June

Friday, May 25, 2012


Lagi2 KC join segmen.... boring ke? hehe... biasalah blog baru nak tambah follower kene la join segmen banyak2.. hihi.. dengan harapan ada trafik walaupun tak seberapa..


macam biasa, kalau nak join silela klik kat banner atas tu yer..
1. Pastikan anda follow blog ini :) ---> ok
2. Like PAGE ama di sini : https://www.facebook.com/NurAmalinaStoryForever --- dah
3. Sediakan satu entri yang bertajuk : "Segmen 2 : Bloglist June". ---> ok
4. Copy & Paste Banner diatas dan Linkkan ke entri ini . ---> dah
5. Tagkan 2 atau 3 orang .. Anda tak dipaksa , tetapi diharuskan :) #it's up to you
kite tag saper yer 1. rubykzkey 2. zieramaru


 Segmen ini expired pada : 1/6/12 tepat jam 10.00PM :)

6 komen terbaekk:

Amalina said...

hye sis .. thnxx sbb sudi singgah & follow blog ama .. thnxx sbb sudi join segmen ama yg tak seberapa tu ..
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/

ejulz said...

salam perkenalan.. selamat bersegmen.. ^_^

Amalina said...

yuhoo ~!
senarai blogger untuk SEGMEN 2 : Bloglist June dah siap !
http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/06/senarai-peserta-bloglist-jun-2012.html
thnxx pada mereka yang sudi join :)

Cik Amal said...

salam singgah dan follow belog ini
dari segmen yang sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

aisyah humaira' said...

singgah dari segmen sama :)

Asilah Syiela said...

singgah dr segmen yg sama .. BW here .. dan singgah kat bloog sya pulak yek ..

http://twosisterlikeblog.blogspot.com/2012/05/segmen-2-bloglist-june.html

Post a Comment

jangan lupe tinggalkan komen~ mekaseyy =)