Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie

Sunday, May 27, 2012




tenkiu FR sebab sudi invite KC join segmen nih.. semoga dapat membantu KC dapatkan lagi kenalan baru dalam dunia blogging nih.. so apelagi sape nak join, klik jer banner atas tu yer

jom tengok syarat2nye ni:

  1. Follower Blog anda 350 dan kebawah , 351 tak diterima , take note ya ---> OK
  2. Tajuk "Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie" ---> dah
  3. Copy banner budak tecik atas ni dan linkkan ke Sini (URL segmen ini) atau anda tak pandai , anda boleh guna cara ini (Click Here)   ---> dah
  4. Follow blog FR (nak unfollow lepas habis promosi blog pun boleh) ---> dah

2 komen terbaekk:

Fariz Reza [FR] said...

terima kasih.....
InsyAllah dapat membantu awak (^_^) ....salam perkenalan.....

♥Mr.Petak♥ said...

http://www.mrpetak.com/2012/05/saya-blogger-newbie-mrpetak.html

Salam Perkenalan..
Petak datang dri segmen yang sama..

Post a Comment

jangan lupe tinggalkan komen~ mekaseyy =)